http://blogamation.com/index.php

14/4/11

IANOS CLUB, Μία μοναδική κάρτα πολιτισμού!

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS παρουσιάζει το IANOS CLUB, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών.

Το IANOS CLUB εκφράζει την επιθυμία του ΙΑΝΟΥ, παρά το δυσχερές οικονομικό κλίμα, να επενδύσει στους πελάτες και να αναπτυχθεί μέσα από την θεμελίωση της σχέσης μαζί τους. Η ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που προσφέρει ο ΙΑΝΟS βασίζεται στην προσωπική επαφή των πλήρως καταρτισμένων συνεργατών του με τους πελάτες, μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται μέσα στον χρόνο, διαρκεί και εξελίσσεται. Ταυτόχρονα, η διαρκώς αναπτυσσόμενη προϊοντική ταυτότητα με άξονα τον πολιτισμό καθώς και η συνεχής ροή γεγονότων (παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές παραστάσεις, σεμινάρια, κα) στους χώρους του, συνθέτουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του ΙΑΝΟΥ και την πολύπλευρη σχέση με τους πελάτες του.
Το IANOS CLUB εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο και στοχεύει να παγιώσει αυτή τη σχέση, εκφράζοντας τη διαφορετικότητα του IANOΥ. Η δημιουργία ενός τέτοιου προγράμματος αποσκοπεί ακόμα στο να δώσει «φωνή» στους πελάτες, να αυξήσει την ανάδραση και να θεμελιώσει ένα είδος «κοινότητας» ενισχύοντας το αίσθημα συμμετοχής.

Η ΚΑΡΤΑ IANOS CLUB

Η κάρτα IANOS CLUB είναι μια κάρτα βιβλίου & πολιτισμού  με την οποία τα μέλη της συλλέγουν πόντους μέσω των αγορών τους στα καταστήματα IANOS. Κάθε 1 ευρώ  αγοράς ισοδυναμεί με 3 πόντους*. Η εξαργύρωση των πόντων γίνεται με τη σταδιακή συλλογή τους ως εξής:
1.000 πόντοι 10 ευρώ
1.500 πόντοι 20 ευρώ
2.500 πόντοι 45 ευρώ
5.000 πόντοι 120 ευρώ
7.500 πόντοι 200 ευρώ

Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν επίσης μηνιαίες προσφορές βιβλίων & αντικειμένων Artshop, υπογεγραμμένα βιβλία, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και κληρώσεις, κερδίζουν διπλάσιους πόντους  την ημέρα των γενεθλίων τους και σε άλλες ειδικές μέρες μέσα στον χρόνο ενώ έχουν και άμεση ενημέρωση & εξυπηρέτηση μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών.

Με αγορές άνω των 2000 ευρώ ετησίως, τα μέλη λαμβάνουν την κάρτα IANOS CLUB GOLD, η οποία πέρα από τα παραπάνω προσφέρει ειδική μεταχείριση στους κατόχους της με προσωπική ενημέρωση, δυνατότητα τηλεφωνικής αγοράς & δωρεάν αποστολή βιβλίων σε Αθήνα & Θες/νίκη, δωρεάν εισιτήρια για μουσικές & θεατρικές παραστάσεις και πολλά δώρα.
Η εγγραφή στο IANOS CLUB είναι δωρεάν και γίνεται σε όλα τα καταστήματα IANOS καθώς και online στο http://www.ianos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου