http://blogamation.com/index.php

4/11/11

Νέα άφιξη LA MARTINA στο πολυκατάστημα notosgalleries στη Θεσσαλονίκη!

Στο πολυκατάστημα notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, μια νέα πολυαναμενόμενη άφιξη του δημοφιλούς brand LA MARTINA, με δύο νέα εντυπωσιακά shop-in-shop, γυναικείο και ανδρικό είναι γεγονός. Τα 2 μεγάλα νέα corners LA MARTINA στον 4o όροφο (γυναικείο) και στον 1ο όροφο (ανδρικό) του πολυκαταστήματος notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, στη Στοά Χιρς, με τεράστια ποικιλία καλύπτουν όλες τις αναγκες του άνδρα και της γυναίκας σε σπορ ντύσιμο παρουσιάζοντας όλη τη νέα συλλογή για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2011- 2012
Ανακαλύψτε τον κόσμο της LA MARTINA στο πολυκατάστημα notosgalleries στη Θεσσλαονίκη, όπου πάντα το shopping είναι απόλαυση!
H ‘La Martina’ είναι μία εταιρεία ρούχων-θρύλος για την Αργεντινή. Ξεκίνησε ως κατασκευαστής εξοπλισμού για τους αθλητές Polo, κάτι που πετυχημένα συνεχίζει μέχρι σήμερα.  Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με το αθλητικό ρούχο,  δημιουργεί μια από τις πλέον  επιθυμητές και αναγνωρίσιμες casual συλλογές για τον άνδρα και  τη γυναίκα .
Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας παρουσιάζει δύο αθλητές Polo να αγωνίζονται πάνω στα άλογα τους, ενώ το επίσημο motto της είναι: ‘La Martina:Tradición de Polo Argentino’.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι με τις αγορές σας δικαιούστε δωρεάν parking καθώς και τα οφέλη της κάρτας προνομίων «more».
ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου