Συστατικά
- 500 γραμμάρια φαρφάλες
- 250 γραμμάρια καπνιστό σολωμό
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι κρασιού βότκα
- 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο άνιθο
Οδηγίες
- Κοβουμε σε κομμάτια τον σολωμό.
- Τον σοτάρουμε στο τηγάνι με το βούτυρο ελαφρά και το σβήνουμε με τη βότκα.
- Όταν αυτή εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.
- Το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας,έως ότου πήξει η κρέμα.
- Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την σάλτσα μόλις ρίξετε τα ζυμαρικά στο νερό.
- Όταν θα είναι έτοιμες οι φαρφάλες θα είναι έτοιμη και η σάλτσα.
- Αφού στραγγίσουν, τις μεταφέρετε μέσα στην κρέμα απομακρύνοντας το σκεύος απο τη φωτιά.
- Τα ανακατεύετε όλα να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρετε.
- Τέλος γαρνίρετε το πιάτο σας με λίγο άνιθο.
Bon Appétit....................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου