http://blogamation.com/index.php

23/3/11

Η Έννοια Του Ποδοσφαίρου..από μια γυναικεία ματιά!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ...???

     Μπορεί κάποτε,πολλά χρόνια πριν,η μπάλα να έμοιαζε με εξωγήινο δίσκο,η λέξη offside, με όνομα ποδοσφαιριστή που για να το πείς πρώτη φορά σου ξέφευγαν 5-10 σταγόνες σάλιο ή για το τέλος να βλέπεις τον φίλο σου, τον αδερφό σου,τον πατέρα σου να πετάγεται από τον καναπέ και να νομίζεις πως κάτι τον τσίμπησε,ότι έχει πάθει κρίση προσωπικότητας και να καθόσουν σούζα φοβούμενη μην σου ρίξει και καμμιά ή ακούσεις τα αμάζευτα.....
    Μα καλές μου συμπάσχουσες αυτές οι προιστορικές εποχές πέρασαν...πέρασαν και ευτυχώς  δηλαδή για τις περισσότερες που έγινε αυτό!
Γιατί μάθαμε σιγά σιγά πως το ποδόσφαιρο μόνο χάσιμο χρόμου δεν είναι,πόσο μάλλον να μαλώνεις μεσημεριάτικα αντί να πίνεις ΄΄χαλαρά΄΄ τον καφέ σου.  
    Το ποδόσφαιρο λοιπόν πλέον,δεν έχει μόνο ωραίους άνδρες αλλά έχει πολύ-πολύ ωραίους άνδρες που δεν χορταίνεις να βλέπειςγιατί εκτός των άλλων δεν φοράνε και πολλά πολλά..Έχει πλέον και κίνητρο γιατί μπορείς να παίζεις στο πρακτορείο,να έχεις και τα τυχερά σου στο στοίχημα ή να μην τα έχεις και να γνωριστείς καλύτερα με τον ΄΄κουβά΄΄!
    Επίσης έχει πλέον και πιο γνωστές έννοιες που θεωρείς δεδομένες,ας πούμε βρε κορίτσια τι είναι το ημίχρονο,η κόκκινη κάρτα,το πέναλντι....
   Αφού λοιπόν τελειώσαμε την απαραίτητη αυτή εκπαίδευση εννοιών και όρων ενός ποδοσφαιρικού αγώνα,κάναμε και το επόμενο βήμα..ποιο;;να πάμε στο γήπεδο φυσικά!
Γιατί λοιπόν να μην ξεσκάμε κι εμεις λίγο;
Γιατί να μην βρίζουμε μέχρι να κλείσει η φωνή μας;
Γιατί να μην τρελαινόμαστε;
Ούτε ο πίσω μας,ούτε ο μπροστά μας μας γνωρίζει.Ούτε η μάνα μας θα μας δει να βγαίνουμε εκτός,ούτε ο άνδρας μας,ούτε η πεθερά μας ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    Του δίνεις λοιπόν και καταλαβαίνει και φεύγεις άλλος άνθρωπος από το γήπεδο,χωρίς νεύρα,χωρίς απωθημένα,χωρίς κάποια ενόχληση στο κεφάλι σου.Ή ακομα και να μην πάς,αν το δείς δηλαδή απο την τηλεόραση πάλι την εκτόνωσή σου την έχεις.
    Για να μην σας κουράζω περισσότερο λοιπόν,το ποδόσφαιρο είναι ένας κόσμος γεμάτος εκπλήξεις..έκπληξη μεγαλύτερη όμως υπήρξε για τον καθένα που καταλαβαίνει συχνά-πυκνά πως μια γυναίκα ξέρει από μπάλα!
  Επομένως είναι άδικο να γκρινιάζουμε συνεχως για το ποδόσφαιρο!Γιατί απλα είναι ένα άθλημα με πάθος και ένταση που λατρεύουν οι άντρες!Μια βόλτα στο γήπεδο,της ομάδας που αγαπάτε,θα σας πείσει σίγουρα και θα τους κατανοήσετε ΑΜΕΣΩΣ...από όλες τις απόψεις!



                                    Από την αναγνώστριά μας.......
                                                        FΟRZA PAOKARA FOREVER!



1 σχόλιο: