http://blogamation.com/index.php

15/5/11

WALL ART.......Ζωγραφική επί τοίχου για ένα ονειρικό παιδικό δωμάτιο...και όχι μόνο!


WALL ART ή αλλιώς...Διακόσμηση παιδικών δωματίων.....και όχι μόνο!
Ζωγραφική με αγαπημένους ήρωες ή δημοφιλή θέματα στον τοίχο του  παιδικού δωματίου.
Φανταστικά αστικά τοπία, διαστημικά τοπία, ήρωες από comics .........Μαγικές εικόνες, εντυπωσιακές παραστάσεις για εφηβικές ηλικίες αλλά και για ενήλικες.
Μυθικοί ήρωες, απίστευτα τοπία, εφηβικές ζωγραφιές γεμάτες ενέργεια. 
Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να βάλουν στη καθημερινότητα τους μαγικές, εντυπωσιακές εικόνες!
  Πραγματοποιήστε μιά φαντασίωση τους, ζωγραφίστε έναν ολόκληρο τοίχο του δωματίου τους με ζωγραφιές πραγματικά πρωτότυπες, ελκυστικές και αγαπημένες που απεικονίζουν θέματα που εκφράζουν τους εφήβους, αγόρια και κορίτσια.
  Ένας ολόκληρος φανταστικός κόσμος ανοίγεται με σχέδια και χρώματα που δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον όπου θα μεγαλώσει ένα παιδί. Τοιχογραφίες που εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού, αμέσως μετά τη γέννησή τους, κατά την προσχολική ηλικία και κατά την εφηβεία, δημιουργούν ένα διαφορετικό διάκοσμο με ανεξάντλητα θέματα όπου η φαντασία, το χιούμορ, το χρώμα και η απεικόνιση αγαπημένων γνώσεων θέματα των παιδιών κυριαρχούν.                   
  Ζωγραφισμένα κατευθείαν στον τοίχο, ή σε καμβά για να μπορούν εύκολα αργότερα να αφαιρεθούν τα θέματα που θα επιλέξουν οι γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά, πραγματικά μεταμορφώνουν το παιδικό δωμάτιο σε ένα χώρο συνεχώς παιχνιδιού και δημιουργικής απόλαυσης.
  Επίσης,ζωγραφική επί τοίχου, σε οροφές, ακόμη και στο πάτωμα...Οι τοιχογραφίες κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το χώρο και δίνουν μια τρισδιάστατη εντύπωση στις επιφάνειες που θα εφαρμοστούν. Σε οποιαδήποτε διάσταση, σε λείες αλλά και ανάγλυφες επιφάνειες μια τοιχογραφία θα δημιουργήσει ένα φανταστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο αξίζει κανείς να ζει ή και να εργάζεται.
  Είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας και στο χώρο που επιθυμείτε να διακοσμήσετε ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με τη διακόσμηση.
 Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι ένα μικρό δείγμα δουλειάς ενός μαγευτικού παιδικού δωματίου που το κόστος του αντιστοιχεί,περίπου, στα 60ευρώ..
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου