http://blogamation.com/index.php

18/6/11

MyStylist Dress2impress handmade shoes by Ioannis Giamouridis & Patrizia Garibaldi...








O Ιωάννης Γιαμουρίδης μακεδόνας στην καταγωγή έμαθε την τέχνη του σχεδιασμού παπουτσιών στο Μιλάνο, όπου και ζούσε για χρόνια πριν επιστρέψει στην γενέτειρά του την Δράμα και ανοίξει εκεί το πρώτο του κατάστημα.
Τα χειροποίητα παπούτσια του ο Ιωάννης τα σχεδιάζει μαζί με την Patrizia Garibaldi και η κατασκευή τους γίνεται αποκλειστικά σε εργοστάσιο στο Μιλάνο.
Η σειρά Dress2impress by S.D αποτελείται από sexy 14ποντες πλατφόρμες, μποτάκια πέδιλα, γόβες, αλλά και από χαμηλότερα σε πιο κλασικές γραμμές, καθώς και μπαλαρίνες. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό, που κάνει τα χειροποίητα παπούτσια του Γιάννη και της Patrizia ξεχωριστά, είναι ότι τα σχέδια είναι μοναδικά για το κάθε νούμερο.
Πολλές διάσημες ελληνίδες έχουν ήδη ανακαλύψει τις εξαιρετικές δημιουργίες του έλληνα σχεδιαστή και έχουν φωτογραφηθεί με αυτές, όπως η Δέσποινα Βανδή στα MAD Music Awards, αλλά και η νικήτρια του Greek Idol Βαλάντω την μεγάλη βραδιά του τελικού.
Τις ξεχωριστές δημιουργίες του Dress2impress by S.D μπορείτε επίσης να τις βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της φίρμας σε σχετικά προσιτή τιμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου