http://blogamation.com/index.php

29/7/11

Σε στενό κύκλο η κηδεία της Amy Winehouse!!!

Σε οικογενειακό κύκλο και κατά το εβραϊκό τυπικό η κηδεία της Amy Winehouse, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο το Σάββατο.
Ο θάνατός της δεν κρίνεται "ύποπτος", ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, δεν ήταν επαρκή και έτσι η αστυνομία διέταξε νέες τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται μετά από 2 έως 4 εβδομάδες.
Η Amy Winehouse φέρεται ότι είχε κατάθλιψη εξαιτίας ενός πρόσφατου χωρισμού.
Mέσα σε βαριά ατμόσφαιρα πλήθος κόσμου εξακολουθεί να καταφθάνει στο Camden Square, όπου έζησε η Winehouse, εναποθέτοντας λουλούδια, σημειώματα και κεριά στη μνήμη της. Οι γονείς της εξέφρασαν ευχαριστίες για όσους βρέθηκαν κοντά τους .
"Ήταν στο δωμάτιό της, αφού είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί. Όταν ο σωματοφύλακας πήγε να την ξυπνήσει, η Amy δεν ανέπνεε", δήλωσε στην εφημερίδα 'Sun' ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, περιγράφοντας τη μοιραία στιγμή. Η σορός της Winehouse είναι προς αποτέφρωση.
Στην ιδιωτική τελετή που έγινε στο Edgwarebury Cemetery του βόρειου Λονδίνου παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων οι Kelly Osbourne, Mark Ronson και Bryan Adams όπως και η βαφτιστήρα της, Dionne Bromfield. Όλοι τους με βαθιά θλίψη τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της Amy, "So Far Away".
"Καληνύχτα άγγελε μου, κοιμήσου ήρεμα. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν πάρα πολύ" είπε ο πατέρας της αποχαιρετώντας τη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου