http://blogamation.com/index.php

23/7/11

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟ!!!

Ένα μεγάλο, νέο τεχνητό πάρκο, άνοιξε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol. Το πάρκο έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους ταξιδιώτες που...
Ένα μεγάλο, νέο τεχνητό πάρκο, άνοιξε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol. Το πάρκο έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους ταξιδιώτες που θα μπορούν να χαλαρώσουν πριν από την αναχώρηση μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον με φυτά, δέντρα, και παγκάκια.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιούν ασύρματη σύνδεση στο internet ενώ χαλαρώνουν και απολαμβάνουν το φρέσκο χυμό, τον καφέ ή το βιολογικό φαγητό τους που σερβίρονται στο καφέ του πάρκου. Με φώτα LED και με καλώδια οπτικών ινών, μπορούν να έχουν πραγματική αίσθηση   του ήλιου, ήχων από πουλιά που κελαηδούν, κ.ά.

Για να γίνει το ταξίδι σας πιο αξέχαστο άλλα και «πράσινο», στο πάρκο μπορείτε να επαναφορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο, κάνοντας πεντάλ σε ειδικά ποδήλατα που παράγουν ενέργεια.

Σύμφωνα με το αεροδρόμιο Schiphol, το πάρκο προσφέρει όχι μόνο ένα καταπράσινο περιβάλλον, αλλά και έχει σχεδιαστεί με τη φιλοδοξία να καταστεί το προτιμώμενο αεροδρόμιο της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου