http://blogamation.com/index.php

26/7/11

Versace, Moschino, Missoni, Armani,Christian Lacroix..... Ξενοδοχεία με επώνυμη υπογραφή μόδας!

Εάν όπου κι αν πηγαίνεις επιζητάς την επωνυμία ή ακόμα κι αν σου αρέσει να χαζεύεις και να χάνεσαι μέσα στα τολμήματα των σχεδιαστών, ήρθε η ώρα να δεις ένα από τα τελευταία habbits τους που σίγουρα θα σε ταξιδέψει.
Τα ξενοδοχεία συνώνυμα της μόδας αφού τα υπογράφουν οι ίδιοι! 
Versace, Moschino, Missoni, Bulgari, Alberta Feretti, Azzedine Alaia, Armani, και Christian Lacroix σου ετοιμάζουν το δωμάτιο για να κοιμηθείς.

Καινούριο trend, που με το που το ακούς σου έρχεται ο Cavalli στο νου, αφού αυτός είναι ο προκάτοχος του "τολμώ να κάνω bar, club, εστιατόρια, καναπέδες, ποτήρια με το όνομά μου". Eδώ, όμως πρέπει να σου πω, πως δεν επεκτάθηκε παρόλες τις έντονες φήμες το 2008 για ξενοδοχείο με το όνομά του. Φαντάσου πόσα animal prints μέσα σε ένα χώρο θα έβλεπες!

Το tlife.gr σου συστήνει τους σχεδιαστές (που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις) που είτε φτιάχνουν εξ ολοκλήρου τα δικά τους ξενοδοχεία είτε διακοσμούν κάποια από τα δωμάτια μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων.

Αχ, αυτοί οι σχεδιαστές! Πέραν του ότι θέλουν να σε κάνουν όμορφη, σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδεύεις και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είχες σκεφτεί ποτέ πως έχεις τη δυνατότητα να κοιμάσαι σε κρεβάτι φόρεμα Moschino, να τρως με μαχαιροπίρουνα Armani, να κάθεσαι σε καναπέ Missoni και να κυκλοφορείς στο ανάκτορο της Donatella Versace;


Versace
Πρωτεργάτης ξενοδόχος, η Donatella Versace. Έχτισε δύο ξενοδοχεία με το όνομα Palazzo Versace στην Gold Coast στην Αυστραλία και (προφανώς) στο Dubai. Μπορείς να φανταστείς από το όνομα και μόνο περί τίνος πρόκειται. Σε πληροφορώ όμως πως όσο κι αν οργιάζει η φαντασία σου το τι πραγματικά έχτισε πρέπει να το δεις στις φωτογραφίες. Δύο, κυριολεκτικά παλάτια, σε  αρκετά βαρύ, παλατίσιο θα τα χαρακτήριζα (κλασικό elegant το λέει η ίδια) ύφος. Το κάθε δωμάτιο είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να παρέχει άνεση και πολυτέλεια μαζί. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί και στους τοίχους και στα έπιπλα είναι nature σε αρκετά επιβλητικά κοψίματα ώστε να διατηρηθεί μία διαχρονικά κλασική διάθεση. Όπως επιβάλει άλλωστε το παλάτι!









Missoni
Η Missoni ακολούθησε τα βήματα της Versace χτίζοντας κι εκείνη δύο ξενοδοχεία. Ένα στο Ενδιβούργο κι ένα στο Κουβέιτ. Τα δύο βασικά χρώματα των ξενοδοχείων είναι το μαύρο κι άσπρο που επιλέχθηκε ώστε να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να μην κρύβει τα έντονα χρώματα στα υφάσματα Missoni που ντύνουν τον χώρο.






Αrmani
Ο Αrmani έχτισε το Αrmani Hotel στο Dubai μέσα στο γνωστό ουρανοξύστη Burj Khalifa. Ως πιο κλασικός o ίδιος, χρησιμοποίησε απλή γραμμή στη διακόσμηση, στα έπιπλα αλλά και στις επιλογές χρωμάτων με επικρατέστερα το μπεζ και το καφέ. Έντονα minimal η αύρα του ξενοδοχείου που σε προδιαθέτει για χαλάρωση κοιτάζοντας και μόνο τις φωτογραφίες. Το Armani Ηotel έχει 160 σουίτες και 144 δωμάτια. Τα έπιπλά όπως και όλα τα αντικείμενα του εσωτερικού χώρου είναι φυσικά Armani.







Moschino
Εάν είσαι κορίτσι με όλη τη σημασία της λέξης, κι αν μικρή, όταν έπαιρνες ένα καινούριο φόρεμα και παπούτσια κοιμόσουν με αυτά, τότε ο οίκος Μoschino έκανε το όνειρό σου πραγματικότητα. Σου προσφέρει ένα φανταστικό σκηνικό με σύννεφα υφασμάτινα, μαξιλάρια cookies και κρεβάτια..... φορέματα Μοschino!!!








Αlberta Feretti
H Αlberta Feretti συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο Carducci 76 στην Ιταλία και σχεδίασε κάποιες από τις σουίτες του. Χρησιμοποίησε minimal natural αποχρώσεις και κλασικά σε ύφος έπιπλα με το ξύλο να κυριαρχεί στο χώρο και να σου δίνει αίσθηση ζεστού σπιτιού.




Christian Lacroix
Ο Christian Lacroix δημιούργησε ένα μικρό ξενοδοχείο 17 δωματίων στο Παρίσι με το όνομα Ηotel Du Petit Moulin. Τα χρώματα είναι ζωηρά, εκκεντρικά και επιβλητικά που φανερώνουν αυτόματα την ταυτότητα του σχεδιαστή.




Azzedine Alaia
Ο οίκος Azzedine Alaia σχεδίασε 3 διαμερίσματα στην οδό 5 Rue de Moussy στο Παρίσι, τα οποία δίνονται για ενοικίαση - ξενοδοχειακή χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Tα χρώματα λευκά με έντονα minimal διάθεση στα έπιπλα.






Bulgari
Ο οίκος Bulgari έχει δημιουργήσει 2 ξενοδοχεία. To πρώτο δημιουργήθηκε στο Μιλάνο με ζεστά καφέ χρώματα ενώ το Bulgari Resort, στο Μπαλί αποτελεί τον απόλυτo εξωτικό προορισμό. Ο οίκος Bulgari που φημίζεται για τα κοσμήματα του, διατήρησε ένα κλασσικό ύφος σταξενοδοχεία του - προσαρμοσμένα φυσικά στις ανάγκες της κάθε τοποθεσίες.
Στο Μιλάνο, το χρώμα του ξύλου και η αίσθηση απο το τζάκι σε προδιαθέτουν για  χεμερινές διακοπές που θα συνδυαστούν με έντονο shopping. Ενώ το Bulgari resort που είναι δίπλα στη θάλασσα,  επιβάλει την χαλαρότητα και την ξεκούραση, με πιο χαλαρούς τόνους -πάλι του καφέ - αιτιολογόντας έτσι τον όρο resort.



Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι απο το Bulagri Hotel στο Μιλάνο.




Φωτογραφίες απο το Bulgari Resort στο Μπαλί.
Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου