http://blogamation.com/index.php

30/8/11

H Nike παρουσιάζει το Nike Zoom Hyperdunk 2011‏

 
Tο Hyperdunk έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2008 στο Πεκίνο και άλλαξε τα δεδομένα στη σχεδίαση υποδημάτων μπάσκετ.
Με την παρουσίαση της τεχνολογίας Flywire και ενός συνδυασμού ελαφρών σύνθετων υλικών, το Nike Hyperdunk απέδειξε ότι ένα υπόδημα που κατασκευάζεται για τις αυστηρές απαιτήσεις του γηπέδου μπορεί να γίνει ελαφρύτερο χωρίς όμως να επηρεαστεί η αντοχή του.
Οι αυξημένες επιδόσεις λόγω του μικρού βάρους ξεχωρίζουν και η μινιμαλιστική αισθητική του δημιούργησε ένα νέο ρυθμό στη σχεδίαση υποδημάτων μπάσκετ.
Το νέο Nike Zoom Hyperdunk 2011 ζυγίζει μόλις 326,02 γραμμάρια και διαθέτει τα παρακάτω βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα :
  1. Διαθέτει μια νέα έκδοση της τεχνολογίας Flywire , η οποία προσδίδει απόλυτη σταθεροποίηση και υποστήριξη του πέλματος μέσα στο υπόδημα
  1. Τα στοιχεία Nike Zoom Air στη φτέρνα και στη μύτη του υποδήματος παρέχουν αντικραδασμική προστασία στα σημεία όπου χρειάζεται περισσότερο
  1. Η ελαφριά ενδιάμεση σόλα Phylon εξασφαλίζει μικρό βάρος και αντικραδασμική προστασία
  1. Το προεξέχον στοιχείο σταθεροποίησης εξασφαλίζει πλευρική ευστάθεια κατά την ακινητοποίηση και τα άλματα
Η παρουσίασή του παπουτσιού δε θα μπορούσε παρά να γίνει "στον αέρα": Ο Kobe Bryant έκανε άλμα πάνω από ένα αυτοκίνητο, επιβεβαιώνοντας τα χαρακτηριστικά του Hyperdunk!
Η Nike Basketball όμως δεν επαναπαύεται στην επιτυχία. Εξελίσσει συνεχώς τη σειρά υποδημάτων Nike Hyperdunk, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επόμενης γενιάς εκλεκτών αθλητών. New entry στο ρόστερ παικτών που χρησιμοποιούν το Nike Hyperdunk είναι o Blake Griffin, ο οποίος κέρδισε ένα σημαντικό στοίχημα κατά τη διάρκεια της πρώτης του σαιζόν: κέρδισε τον τίτλο του παίκτη All-Star, του πρωταθλητή Slam Dunk και του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Παίκτη της Χρονιάς!
  ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου