http://blogamation.com/index.php

10/9/11

Αρχισυντάκτρια μόδας…..ετών 15!Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Είναι μόλις 15 χρονών και πλέον αρχισυντάκτρια μόδας!! Ο λόγος για την 15χρονη Tavi Gevinson, η οποία αυτή τη στιγμή είναι το it κορίτσι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Tavi  σε ηλικία μόλις 11 χρονών δημιούργησε το δικό της προσωπικό blog γύρω από τη μόδα. Η βόμβα έσκασε όταν οι New York Times, τηλεφώνησαν σπίτι και ζήτησαν από τους γονείς της να την κάνουν θέμα!!

Οι επισκέπτες του blog της ξεπερνούν πλέον το 1,5 εκατομμύριο το μήνα, ενώ η νεαρή αρχισυντάκτρια χαίρει της εύνοιας όλων των μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο Karl Langerfeld, o Marc Jacobsκαι ο Alexander Wang, ενώ η σκληρή και αδίστακτη Anna Wintour, φαίνεται πως βρήκε το νεανικό της alter ego.

Έχει φορέσει σε όλους τα γυαλιά η μικρή μαθήτρια Μπορεί να είναι μόλις 15 ετών, όμως η Taviμέλλον της δημοσιογραφίας από το V-magazine...

Η νεαρή κοπέλα από το Oak Park των ΗΠΑ κατάφερε μέσα σε μόλις τρία χρόνια να έχει δικό της διαδικτυακό περιοδικό που απαρτίζεται από προσωπικό γύρω στα 40 και να κεντρίσει την προσοχή πολλών άλλων συναδέλφων της.

Το περιοδικό της έφηβης σέβεται την ευφυΐα των αναγνωστριών, πράγμα το οποίο πολλά έντυπα που απευθύνονται σε κορίτσια στην εφηβεία αγνοούν, όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Το περιοδικό είναι ειλικρινείς εξομολογήσεις εφήβων για τις ανησυχίες τους και για όλα όσα τους αφορούν.
Gevinson έχει ήδη χαρακτηριστεί ως το
Το περιοδικό ονομάζεται Rookie και σύμφωνα με την ίδια δεν είναι οδηγός για το πώς να είσαι έφηβη ούτε για το πώς να είσαι γυναίκα. Η ίδια εξηγεί: Αυτό που κάνουμε είναι να δημοσιεύουμε τρεις φορές την ημέρα . Όταν τελειώνουν τα μαθήματα, λίγο πριν το δείπνο και αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου