http://blogamation.com/index.php

25/9/11

ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Αντί να κολλήσετε βλέποντας τηλεόραση, κάντε κάτι παράλληλα. Ειδικοί λένε πως οι μικρές δουλειές στο σπίτι γίνονται πιο γρήγορα και εύκολα όταν απασχολούμε το μυαλό μας με μουσική ή τηλεόραση! Έτσι, όσο έχετε ανοιχτή την TV γιατί δεν δοκιμάζετε να:
1. τσεκάρετε τα email σας, ξεσκαρτάροντας φακέλους και απαντώντας στα πιο "απλά" ή να απαντήσετε σε email που έχετε καθυστερήσει για "αργότερα".
2. καθαρίστε το γραφείο σας. Πετάξτε όλη τη χαρτούρα που περιμένει εδώ και καιρό και σκονίζεται, τακτοποιήστε τα βιβλία στη βιβλιοθήκη.
3. αποφασίστε τι θα φάτε μέσα στην εβδομάδα ή γράψτε σε ένα χαρτί τι χρειάζεται να πάρετε από το super market.
4. γυμναστείτε! Μερικές ασκήσεις για τα πόδια ή τα χέρια, βαράκια και μερικές επαναλήψεις αρκούν για να κάνετε ένα μικρό σετ χωρίς καν να το καταλάβετε!
5. γράψετε σε ένα χαρτί τις υποχρεώσεις σας για αυτή την εβδομάδα, όπως το να πληρώσετε λογαριασμούς.
6. πληρώσετε τους λογαριασμούς σας μέσω e-banking. Όσο βλέπετε τηλεόραση δεν θα βαρεθείτε τόσο όσο να το κάνετε κάποια άλλη στιγμή που δεν έχετε καθόλου χρόνο!
7. καθαρίσετε την τσάντα σας - πετάξτε από μέσα σκουπιδάκια, μαζέψτε τις αποδείξεις που συγκεντρώσατε, τακτοποιήστε τις θήκες σας.
8. διαλέξετε ποια περιοδικά θα κρατήσετε και ποια θα πετάξετε. Είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε!
9. περιποιηθείτε τον εαυτό σας, κάντε ένα ποδόλουτρο, οι γυναίκες μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας, να κάνετε μάσκες ομορφιάς κ.ο.κ.
10. κανονίσετε τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο κοιτώντας τις εκδηλώσεις που έχει η πόλη σας, κοιτώντας την ατζέντα της εφημερίδας ή κάποιου site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου