http://blogamation.com/index.php

1/9/11

Διάσημες μαμάδες βόλτα με τα μικρά τους!

ll
Οι περισσότερες διάσημες γυναίκες στον κόσμο είναι απλές στην καθημερινότητά τους και κυρίως όταν βγαίνουν βόλτα με τα μικρά τους. Μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί σε προσωπικές στιγμές μητρότητας... Απόλαυσέ τες!

Alessandra Ambrosio
Η Alessandra ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Victoria Secret βγήκε για ψώνια με την κορούλα της. Χαλαρά ντυμένη με ένα τζιν, ένα απλό t-shirt και μια ζακέτα. Η μικρή όμως είχε πιο ροζ στιλιστικές επιθυμίες. Μια όμορφη μπαλαρίνα!
 
Adriana Lima
Το γνωστό μοντέλο παρόλο που έχει γεννήσει, παραμένει σέξι με αψεγάδιαστο σώμα! Φορώντας το καυτό μίνι σορτσάκι της αναδεικνύει τα αδύνατα πόδια της και έχει στην αγκαλιά το μωράκι της πηγαίνοντας για φαγητό.
 
Britney Spears
Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια έχει βγει για μια βόλτα με τον γιο της. Χαλαρά ντυμένη με ένα απλό τζιν σορτς, ένα πουκαμισάκι και τα μαλλιά πιασμένα πάνω φαίνεται ότι έχει αδυνατίσει πολύ και της πάει!
 
Halle Berry
H Halle Berry απολαμβάνει τα παιχνίδια με την κόρη της στην παραλία καθώς μαμά και κόρη δείχνουν πολύ ευτυχισμένες. Η μαμά Halle φαίνεται ότι έχει γούστο αφού έχει ντύσει την μικρή με ένα κουφετένιο ροζ καφτάνι που της πάει πολύ.
 
Heidi Klum
Η Heidi Klum ντυμένη στα γκρι αλλά όπως πάντα σικ με σακάκι και μακρύ φόρεμα έφτασε στο Μανχάταν μαζί με τα δύο παιδιά της. Η μεγάλη της κόρη ντυμένη στα μοβ κρατώντας μια υπέροχη βαλίτσα και με καπέλο να συμπληρώνει το στιλ της.
 
Jennifer Garner
Η Jennifer Garner μόλις πήρε την κορούλα της από το μπαλέτο στην Καλιφόρνια. Η όμορφη ηθοποιός φορώντας ένα σκισμένο τζιν παντελόνι και μια μαύρη μπλούζα είναι πάντα μέσα στη μόδα, χωρίς ποτέ να προκαλεί!
 
Jessica Alba
Η καλοκαιρινή Jessica Alba έχει βγει για βόλτα με την κορούλα της και όπως πάντα είναι περιποιημένη. Φορώντας ένα μάξι κοραλί φόρεμα και μια τζιν πουκαμίσα από πάνω. Απλή, καθημερινή και κούκλα! Η μικρούλα της σε ανάλογο χαλαρό στιλ ντυμένη και με έθνικ σανδάλια -βεβαίως βεβαίως.
 
Kate Hudson
Η Kate Hudson χωρίς μακιγιάζ και απλό look γυρίζει με τον γιο της σπίτι από το απογευματινό του καράτε στην Καλιφόρνια. Όπως βλέπεις οι υποχρεώσεις των μαμάδων δεν κάνουν διακρίσεις.
 
Katie Holmes
Η κόρη της Katie Holmes, η μικρή Suri, είναι το πιο πολυσυζητημένο διάσημο παιδάκι για το πως ντύνεται και για το ότι φέρεται σαν μεγάλη γυναίκα! Απ' ότι φαίνεται όμως η μαμά της δεν της χαλάει χατήρι και της έχει φοβερή αδυναμία, αφού ό, τι ζητήσει η Suri η μαμά της και ο μπαμπάς της τρέχουν.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε μια παραλία στο Μαϊάμι και απολαμβάνουν τα παιχνίδια στο νερό. Η μικρή fashionista βουτάει με το φόρεμά της και με το πουά μαγιό της (απόλυτα ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας).
 
Katie Price

Η Katie Price πάντα έχει απίθανο στιλ και καταφέρνει να συνδυάζει έτσι τα ρούχα, ώστε να είναι στιλάτη. Και για την μικρή της όμως φροντίζει το ίδιο. Στη φωτό, μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Λονδίνο!
 
Miranda Kerr
Το γνωστό μοντέλο της Victoria Secret όσες φορές και να την έχει πετύχει ο φωτογραφικός φακός, πάντα χαμογελάει. Όπου και να πηγαίνει έχει πάντα μαζί της τον μικρό της αφού θέλει να περνάει τον περισσότερο χρόνο μαζί του. Με ένα υπέροχο φλοράλ μάξι φόρεμα βρίσκεται στο Σίδνεϊ και ετοιμάζεται να πάει βόλτα με τον πρίγκιπά της ντυμένο σε navy στιλ.
 
Nicole Kidman
Η ταλαντούχα ηθοποιός που βρίσκεται στο Σίδνεϊ, κρατάει στην αγκαλιά την μικρούλα της και την έχει ντυμένη στα ροζ και είναι μια σκέτη γλύκα! Στην φωτογραφία μαμά και κόρη είναι ίδιες ή εμένα μου φαίνεται;
 ΠΗΓΗ:Tlife.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου