http://blogamation.com/index.php

31/10/11

Οι 25 Πολυεθνικές με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στον πλανήτη!

Η Microsoft έρχεται πρώτη στη λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές στον Κόσμο. Τρεις Πολυεθνικές που περιλαμβάνονται στην λίστα των 25 επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο, συμμετείχαν στην έρευνα και βραβεύτηκαν και στην Ελλάδα! Πρόκειται για τις εταιρείες Medtronic, 3M και Accenture.
Νέα Υόρκη - Το Great Place to Work® Institute, μία εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την πρώτη ετήσια λίστα με τις 25 Καλύτερες Πολυεθνικές Εταιρείες στον Κόσμο (World's Best Multinational Workplaces). Η εκδήλωση και βράβευση των εταιρειών έγινε σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του New York Stock Exchange.
Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας βρίσκεται η Microsoft ενώ την υπόλοιπη πεντάδα απαρτίζουν οι SAS, NetApp, Google και Fedex Express. Στη δεκάδα ακολουθούν οι εταιρείες Cisco, Marriott, McDonald's, Kimberly-Clark, και SC Johnson.
Η λίστα World's Best Multinational Workplaces αποτελεί την πρώτη ενιαία λίστα σε παγκόσμιο επίπεδο αφού είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον και βασίζεται σε έρευνα των απόψεων εργαζομένων σε χιλιάδες εταιρείες, σε 45 χώρες και σε έξι ηπείρους.
Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια γι' αυτήν τη λίστα πρέπει να διακριθεί σε 5 τουλάχιστον εθνικές λίστες ως Best Workplaces, δηλαδή να βραβευθεί για το καλό της εργασιακό περιβάλλον στην εθνική έρευνα 5 τουλάχιστον χωρών, να απασχολεί 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.
ΠΗΓΗ:www.epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου