http://blogamation.com/index.php

4/12/11

Η ώρα της αλήθειας για τον «Mr.Lak»



Πικρή εξέλιξη είχε τελικά το fashion μυθιστόρημα του Λάκη Γαβαλά, μετά τη σύλληψή του σήμερα τα ξημερώματα από τους άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛ.ΑΣ. για χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο! Ο Mr Lak που κατάφερε με την εκκεντρική του παρουσία να δημιουργήσει ένα προσωπικό μύθο γύρω από το όνομά του, έμελλε να καταλήξει στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και να απολογείται για τα χρέη του.
Ο ντελικάτος νεαρός που μεγάλωσε στους δρόμους του Πειραιά, και που δεν ήθελε με τίποτε να ακολουθήσει το επάγγελμα του αυστηρού πατέρα του που έκοβε μάρμαρα δουλεύοντας στα νταμάρια, ήταν πάντα υπέρμαχος της άποψης ότι στιλ είναι να ανατρέπεις! Με αυτό το κριτήριο έστησε πριν τρεις δεκαετίες την «Lakis Gavalas S.A.» λανσάροντας στην αγορά brands όπως τους Dsquared, Moncler, D&G, Burberry, Gucci, Moschino, Blumarine κ.ά., καταφέρνοντας να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Ωστόσο η κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων τον τελευταίο καιρό όπως και το πρόστιμο για την καταβολή του Φ.Π.Α. αποδείχτηκαν ιδιαίτερα καταστροφικοί για την αυτοκρατορία του.
Οι σουρεαλιστικές εμφανίσεις του σε γκαλά, επιδείξεις μόδας και κοσμικές εξόδους πολλές φορές προκαλούσαν τον χλευασμό ενώ οι προκλητικές του δηλώσεις ορισμένες φορές σόκαραν. «Ακόμη και το κράξιμο, την προσβολή, έμαθα να τα απολαμβάνω. Σιγά να μην αφήσω τους αγράμματους και τους κομπλεξικούς να καθορίζουν τη ζωή μου. Από μικρός έμαθα να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου. Τους ευχαριστώ όλους ακόμη και για το κράξιμο. Εγώ έγινα καλύτερος, εκείνοι; Εκείνοι που κάποτε με έφτυναν τώρα με προσκυνούν και με γλείφουν. Θα τους πρότεινα να περιμένουν λίγο καιρό, για να γίνω γραμματόσημο. Τότε θα μπορούν άνετα να με γλείψουν και από πίσω!»
Δυστυχώς φαίνεται πως ήρθε η ώρα της πραγματικής ευθύνης για τον επιχειρηματία – bon viveur Λάκη, που ρίσκαρε τελικά πολλά πληρώνοντας το τίμημα των επιλογών του.
ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου