http://blogamation.com/index.php

7/3/12

Καλαμαριά: Διανομή πατάτας την Δευτέρα…σε τιμή παραγωγού



Μεγάλες ποσότητες πατάτας από την Άνω Βροντού Σερρών, θα διατεθούν προς πώληση στην τιμή των 5 ευρώ ανά 20 κιλά, την Δευτέρα 12 Μαρτίου από τις 09:30 μέχρι τις 14:00,  στην περιοχή της Ν. Κρήνης, Εφέσσου με Κανάρη, στην Καλαμαριά.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται για τις παραγγελίες τους, στα τηλέφωνα 2313-314511,502,504 ή να στείλουν e-mail στο  patata@kalamaria.gr με συμπληρωμένο το έντυπο παραγγελίας που θα βρουν στο www.kalamaria.gr , από την Πέμπτη 8 έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου από τις 09:00 μέχρι τις 13:30. 

Συγκεκριμένα, πρέπει να δηλωθούν το ονοματεπώνυμο , η διεύθυνση , το τηλ. κινητό ή σταθερό  για εξακρίβωση στοιχείων και ποσότητα που επιθυμεί ο καθένας (συσκευασίες των 20 κιλών/5,00€).

Ο δήμος Καλαμαριάς ξεκίνησε προσπάθειες για την διάθεση προϊόντων σε τιμή παραγωγής και σε συνεργασία με το σώμα εθελοντών της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας, τον καθηγητή του τμήματος marketing αγροτικών προϊόντων της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ Χρήστο Καμενίδη και τους μεταπτυχιακούς φοιτητέ, θα βρίσκονται μαζί με τους παραγωγούς της Άνω Βροντούς Σερρών για τη διάθεση πατάτας σε τιμή παραγωγού στην Καλαμαριά.
 
Οι προσπάθειες του σώματος εθελοντών της αντιδημαρχίας συνεχίζονται για την διάθεση και άλλων προϊόντων σε τιμή παραγωγής (ρύζι, λάδι, αμνοερίφια, κ.α.). Για τη διάθεση αυτών των προϊόντων θα υπάρξει νέα ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου