http://blogamation.com/index.php

30/9/12

Xειροποίητα κοσμήματα: Κάνε το στυλ σου μοναδικό!

  


Handgjorda smycken by TzeniGnk....

Από χειροποίητα κοσμήματα, κολιέ, βραχιόλια, μενταγιόν, σκουλαρίκια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα και κατάλληλα για κάθε εμφάνισή σας, αποτελείται η νέα συλλογή κοσμημάτων της Ευγενίας Γιαννίκου.

Η δημιουργός των κοσμημάτων, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εδώ και δύο χρόνια ζει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου και ασχολείται επαγγελματικά πλέον με τις χειροποίητες κατασκευές. Συγκεκριμένα, δημιουργεί με συναίσθημα και εμπνέεται όχι μόνο από άλλες μορφές τέχνης, αλλά και από την καθημερινότητα και το ''πάθος''.

Η ανάγκη έκφρασης, η δημιουργία και η αισθητική, ήταν τα πρώτα βασικά στοιχεία για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο, μια ιδέα. Η  Ευγενία Γιαννίκου ξεκίνησε τα πρώτα της σχέδια στο χαρτί, με χρώματα, υλικά, χάντρες, πέτρες και πολλά ακόμα είδη, τα οποία άρχισαν σιγά σιγά να παίρνουν μορφή μικρών και μεγαλύτερων αντικειμένων που δίνουν τη δική τους αισθητική άποψη στο χώρο, στην καθημερινότητα και στη ζωή μας.


Η καλλιτέχνης, σαν ανήσυχο πνεύμα, εκτός από την κατασκευή μοναδικών χειροποίητων κοσμημάτων, ασχολήθηκε και στο παρελθόν με πολλές μορφές τέχνης, όπως την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τον σχεδιασμό  παπουτσιών, καθώς και την κατασκευή λαμπάδων και διαφόρων ειδών δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες κάντε like στη σελίδα του Handgjorda smycken στο facebook https://www.facebook.com/pages/Handgjorda-smycken/198732520260612
για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλα τα δρώμενα που αφορούν το χειροποίητο κόσμημα και όχι μόνο!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από τη νέα συλλογή  της Ευγενίας Γιαννίκου ''Handgjorda smycken'' και ευελπιστούμε να δούμε πολύ σύντομα και τα υπόλοιπα έργα τέχνης της.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου