http://blogamation.com/index.php

7/4/13

Get the Sporty Chic Look! Sport ντύσιμο όλη την ημέρα....




Ακόμη και αν είστε από τις γυναίκες που η γυμναστική δεν είναι το φόρτε σας, το Sporty chic look μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ακόμη και στη δουλειά, αν το επάγγελμά σας δεν απαιτεί το office look.

Επιτέλους, έφτασε η ώρα όπου οι αθλητικές φόρμες «αποποινικοποιούνται». Αυτή η ώρα, όπου όλες οι γυναίκες μπορούν να ντυθούν αθλητικά και να παραμείνουν θηλυκές και ελκυστικές. Βάλτε στην άκρη λοιπόν τις δωδεκάποντες γόβες, τις pencil φούστες και ορμήστε στα μαγαζιά με αθλητικά είδη. Τι; Δεν πείθεστε; Αν σας πληροφορήσουμε ότι μέχρι και η Victoria Beckham απαρνήθηκε τις πανύψηλες Christian Louboutin και Balmain γόβες της θα σας πείσουμε; Ναι λοιπόν, από την Paris Hilton με τις σεταρισμένες βελουτέ φούξια και τιρκουάζ Juicy φόρμες της, την Sarah Jessica Parker όπου στα backstage της ταινίας «Sex and the City 2» κυκλοφορεί κι εκείνη με τις φόρμες της, την Lindsay Lohan, όπου κυκλοφορεί στους δρόμους με φόρμες, φούτερ, κολάν και αθλητικά κασκέτα ή σκούφους, μέχρι τη θεά του στυλ, Madonna, όπου οι περισσότερες paparazzi φωτογραφίες της είναι με την ίδια ντυμένη σχεδόν σαν αθλήτρια.



Τι χρειάζεστε λοιπόν για να υιοθετήσετε κι εσείς το sporty chic στυλ; Καταρχήν αθλητικές φόρμες
και σορτσάκια, κατά προτίμηση βελουτέ.

Φούτερ, εκτός από τα βελουτέ, προμηθευτείτε και αντρικά με κουκούλα, τα οποία είναι φαρδιά,
μακριά και sexy, ειδικά συνδυασμένα με κολάν. Αθλητικά παπούτσια υπάρχουν άπειρα στο εμπόριο και πολλά από αυτά είναι πολύ θηλυκά. Από αξεσουάρ, επιλέξτε μάλλινους σκούφους και αθλητικά κασκέτα συνδυασμένα με τα θηλυκά γυαλιά σας και τις δερμάτινες τσάντες σας. Και φυσικά όλα αυτά συνδυασμένα με τα δερμάτινα jackets σας, ακόμη και με γούνινα γιλέκα!
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου