http://blogamation.com/index.php

19/12/13

Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια του νέου Urban Market στη Μητροπόλεως



Η σύγχρονη αγορά στο πιο κεντρικό «σημείο» της πόλης….

Τα εγκαίνια του νέου Urban Market που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 78 αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 18:30.

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε ένα κατάστημα που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως το νέο στέκι της πόλης για τους κατοίκους του κέντρου και όχι μόνο. Ο λόγος για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μαγαζιά στην οδό Μητροπόλεως, που είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο του.

Ανάμεσα στα πολλά καταστήματα ένδυσης και υποδημάτων, κοσμηματοπωλεία, μαγαζιά εστίασης και καφέ μπαρ, ήρθε κάτι διαφορετικό για να ανατρέψει το τοπίο στον δεύτερο πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης… στο κέντρο της πόλης. Ευχάριστο περιβάλλον, προσιτές τιμές και προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας.

Το «Σημείο» αποτελεί ένα χώρο που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τόσο τους κατοίκους του κέντρου όσο και των γύρω περιοχών. Εκεί μπορεί να βρει κανείς από προϊόντα πρώτης ανάγκης μέχρι και ποτά, τσιγάρα και διάφορα άλλα είδη, απαραίτητα για κάθε σπίτι.


Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί chef από την Ορεινή Χαλκιδική, ο οποίος θα προσφέρει στον κόσμο, δωρεάν σούπες και παραδοσιακές πίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου