http://blogamation.com/index.php

30/3/11

Πως να περάσω καλά στο Λονδίνο πηγαίνοντας σε "ψαγμένα" μέρη.

Λονδίνο, η πόλητων πάρκων και της πριγκίπισσας Νταιάνας, η πόλη της ιντι ροκ και της Amy Winehouse. Το χρηματοοικονομικο κέντρο ολόκληρης της Ευρώπης και η μητρόπολη στηνοποία μιλιούνται πάνω απο 300 διαφορετικές γλώσσες απο όλον τον κόσμο.  Θα μπορούσε κανείς να απαριθμίσει εκατοντάδες συμβουλές για τo πως θα περάσεις καλά και ποια μέρη αξίζει να επισκευθεί κάποιος στην πρωτεύουσα τηςΑγγλίας αλλά θα περιοριστώ στο να αναφέρω 5 αγαπημένα μου...
  1. Ατέλειωτες βόλτες στο Hyde Park, για ποδήλατο ή rollers, για να φωτογραφίσεις τα σκιουράκια, να χαλαρώσεις στο γρασίδι, να εξομολογηθείς ιστορίες πλάι στις μεγάλες του λίμνες.
  2. Δείπνο στα απίστευτα sushi ρέστοραντς,  καθώς επίσης και ευκαιρία για να δοκιμάσεις καινούργιες έθνικ γεύσεις και οπωσδήποτε τα φιλετάκια με την μαγική γαλλική σως στο Lentrecote του Marylebone.
  3. Επίσκεψη στο μουσείο μοντέρνας τέχνης, το φημισμένο TATE Modern, το οποίο φιλοξενεί τα έργα των πιο hot καλλιτεχνών της εποχής παράλληλα με τις must to be seen μόνιμες εκθέσεις του.
  4. Βραδινές εξόδους στο εναλλακτικό Shoreditch, δοκιμάστε τα κοκτέιλ στο  bar που έκανε τα γενέθλιά της Madonna στο Lounge Lovers, καθώς και τις αξέχαστες βραδιές στην Hoxton Square του Kitchen & Bar .
  5. Πιείτε και άλλα κοκτέιλ, ε Λονδίνο είστε, στο Freud, το μπαρ που συχνάζουν μεν έλληνες αλλά αποθεώνουν ξένοι DJs και μπαρμεν.
Το Λονδίνο είναι μια υπέροχη πόλη, όπου μια επίσκεψη δεν θα είναι αρκετή για να ζήσετε το μεγαλείο της πόλης. Συστίνω ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Με λίγη έρευνα μπορείτε να βρείτε φθηνά δωμάτια ξενοδοχείων και αεροπορικά εισιτήρια  όλη τη διάρκεια του χρόνου αν και θα σας πρότεινα να πάτε την περίοδο της άνοιξης. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου λοιπόν και ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου