http://blogamation.com/index.php

13/9/11

Caroline Winberg: Αφησε το ποδόσφαιρο για το μόντελινγκ

Το αγοροκόριτσο που παίζει μπάλα στις πασαρέλες!

Η Caroline Winberg είναι το εξώφυλλο του ρωσικού Elle για το τεύχος του Σεπτεμβρίου. Το μοντέλο από τη Σουηδία πόζαρε στο φακό του Asa Tallgard και παρουσίασε ρούχα υψηλής ραπτικής τα οποία θα φορεθούν το φετινό χειμώνα.

Η Caroline γεννήθηκε στην πόλη Σολεντούνα της Σουηδίας στις 27 Μαρτίου του 1985. Μέχρι τα 15 της χρόνια έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο με την ομάδα της AIK. Σε μια προπόνηση με την ομάδα της έτυχε να την δει ένας κυνηγός μοντέλων ο οποίος της πρότεινε καριέρα στο μόντελινγκ.


Η Caroline αν και αγοροκόριτσο άκουσε τη συμβουλή του και στα 16 της άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Τα 9 χρόνια που είναι τοπ μόντελ έχει παρουσιάσει ρούχα μεγάλων οίκων μόδας όπως Valentino, Versace, Oscar de la Renta, Escada, και Armani ενώ έχει εργαστεί στις διαφημιστικές καμπάνιες των D&G, Tommy Hilfiger, Adidas by Stella McCartney, Rolex, Chloé, Armani, Ralph Lauren και Neiman Marcus.


Η κατάξανθη καλλονή έχει φωτογραφηθεί σχεδόν σε όλες τις ειδικές εκδόσεις της Vogue ενώ από το 2005 εμφανίζεται κάθε χρόνο στα σόου της Victoria's Secret. Η Caroline έλαβε μέρος στο Fashion For Relief που διοργάνωσε φέτος η Naomi Campbell ενώ έχει φέτος έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο πλευρό των Bradley Cooper και Robert De Niro για την ταινία Limitless (Χωρίς Ορια).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου