http://blogamation.com/index.php

13/9/11

NY Fashion Week: Spring 2012!

 
 
Την στιγμή που εδώ δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι θα πει Φθινόπωρο, στην άλλη άκρη του κόσμου σε μια από τις πολλές πρωτεύουσες της μόδας (βλ. New York, New York!!!) οι άνθρωποι που ορίζουν τα trends μας παρουσιάζουν ΤΩΡΑ τις τάσεις για την Άνοιξη του 2012 (το fashion week της Νέας Υόρκης έκανε έναρξη στις 8 Σεπτεμβρίου και ρίχνει αυλαία στις 15). Η Maybelline New York φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο σημαντικό event. Διόρθωση: η Maybelline New York είναι εκεί και σηματοδοτεί μερικές από τις πιο βασικές τάσεις που θα έρθουν με "ηγέτιδα" την Charlotte Willer, global make up artist της εταιρίας.
Οk! Μπορεί η έκφραση "Άνοιξη 2012" να σου φαίνεται ακόμη αιώνες μακριά αλλά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε! Και γιατί όχι, να κρατήσεις μερικές τάσεις και να τις εφαρμόσεις από τώρα επιβεβαιώνοντας στους άλλους πόσο διαβασμένη είσαι σε θέματα ομορφιάς και τάσεων (διαβάζεις TLIFE εξάλλου...)

BCBG Max Azria
Η έμπνευση έρχεται από τον James Bond και την εμφάνιση της Barbara Bach στην ταινία "Ο κατάσκοπος που με αγάπησε". Tο μακιγιάζ που εμπνεύστηκε εδώ η Charlotte Willer είναι εντελώς neutral με κάποιες λάμψεις στο κινητό βλέφαρο. Το lip gloss φορεμένο στο κινητό βλέφαρο είναι κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει τις τελευταίες δύο σεζόν!

Custo Barcelona 

Στο fashion show της Custo Barcelona πρωταγωνιστής ήταν το ανδρόγυνο look. Πριν, όμως, από αυτό στα backstage τα μαλλιά πιάστηκαν σε χαμηλό ponytail με αυστηρή χωρίστρα ενώ στο μακιγιάζ κυριάρχησαν τα καλοσχηματισμένα και ανδρικά φρύδια (μπορείς να τα λες απλώς γεμάτα!), τα πορτοκαλοκόκκινα χείλη και το ελαφρύ touch bronzing powder τοποθετημένο ακριβώς στα σημεία που πρέπει.

DKNY
Σε οτιδήποτε δημιουργεί η Donna Karan έχει σαν γνώμονά της την άνεση. Και φέτος, λοιπόν, δεν ξέφυγε από αυτό που αγαπά να κάνει: να δημιουργεί στιλ επενδύοντας στην απλότητα. Η Charlotte Willer, από την άλλη, απέδωσε την απλότητα αυτή με ένα μακιγιαρισμένο- αμακιγιάριστο στιλ, με ροδαλά μάγουλα και φροντισμένα φρύδια. Ηθικό δίδαγμα: ό,τι κι αν κάνεις φρόντισε τα φρύδια σου. Οφείλουν να είναι όμορφα, φροντισμένα και ανοδικά χτενισμένα.

Jen Kao



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου