http://blogamation.com/index.php

24/8/12

Bit Freak: Η νέα σειρά ρούχων που θα λατρέψετε...






Η νέα σεζόν πλησιάζει και φέρνει μαζί της νέες τάσεις, χρώματα, σχέδια και μήκη!
Μοναδικά κομμάτια σε πολλά σχέδια και χρώματα που θα σας μαγνητίσουν…
Ο λόγος για τη νέα σειρά ρούχων Bit Freak με την υπογραφή της ανερχόμενης designer Μαρίας Αχλαδά που προσφέρει Glamorous Rock και Funky Sexy στυλ για κάθε τύπο…

Γεννημένη στην Αθήνα, απόφοιτη της σχολής ZER-FAM, η νεαρή σχεδιάστρια εμπνέεται από τους αγαπημένους της Rock Star, από την μουσική που ακούει μέχρι και την μουσική που δεν ακούει, από τα παιδιά στους δρόμους μέχρι τους celebrities στο κόκκινο χαλί. «Οτιδήποτε γύρω της μπορεί να της δώσει έμπνευση αρκεί να είναι αληθινό», αναφέρει η designer Μαρία Αχλαδά.

Η ανερχόμενη, ταλαντούχα σχεδιάστρια ξεκίνησε να φτιάχνει ρούχα από κουρέλια, σε ηλικία 6 ετών περίπου, για τις πολυαγαπημένες της κούκλες barbie. Όπως αναφέρει η ίδια, «τα έραβε και τα παρουσίαζε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των playmobil». Δώδεκα χρόνια αργότερα ξεκίνησε να φτιάχνει τα ρούχα που φορούσε η ίδια, ενώ τους τελευταίους 6 μήνες, δημιούργησε τη μοναδική σειρά ρούχων Bit Freak.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή της designer Μαρίας Αχλαδά, στο Fashion Show 2012 “ADDICTED TO FASHION” των εκπαιδευτηρίων ZER-FAM, στο οποίο παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τις δημιουργίες της.




Εμείς από τη μεριά μας της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο χώρο που επέλεξε να ακολουθήσει και περιμένουμε να δούμε πολύ σύντομα τις εκπληκτικές δημιουργίες της στα editorials μόδας καθώς και τη νέα χειμερινή της συλλογή “Losing my Realigion”.

Bit Freak για άντρες και γυναίκες με κάθε τύπο….
Θα τα λατρέψετε………











Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε like στη σελίδα του Bit Freak στο facebook https://www.facebook.com/pages/Bit-Freak/234491409978443  

και γίνετε μέλη στο https://www.facebook.com/groups/339763096079118/ για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλα τα δρώμενα που αφορούν το Bit Freak.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου