http://blogamation.com/index.php

28/8/12

Το Sports Cafe SOLD OUT αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ξεχωριστό πάρτυ που δεν πρέπει να λείψει κανεις...


To Sports Cafe SOLD OUT  αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ξεχωριστό πάρτυ στην πισίνα Baraqua (πρώην γηπεδάκια Κωφίδη), την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21:00 και σας προσφέρει μοναδικά happenings που θα σας εντυπωσιάσουν...

Ένα αξέχαστο πάρτυ που δεν πρέπει να λείψει κανείς!!!

Τιμή ποτού: 6 ευρώ

Προηγούμενο θέμα:
 
To Sports Cafe SOLD OUT  προσφέρει διασκέδαση, ψυχαγωγία και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες!
 
Τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες υπάρχουν σε όλο το χώρο του Sports Cafe ώστε να μην χάσετε κανένα αθλητικό γεγονός σε όποιο κανάλι και να προβάλεται.
Το μοντέρνο design, το prive Playstation ™ και οι οθόνες σε κάθε μεριά του  Sports Cafe SOLD OUT θα σας εντυπωσιάσουν.
  
Εδώ και 4 χρόνια κάνει την διαφορά  στην περιοχή της Ν.Kρηνης όπου μπορείτε άνετα να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας απολαμβάνοντας όλους τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας και ταυτόχρονα να βλέπετε όλους τους αγώνες που επιθυμείτε  σε μια από τις πολλές  τηλεοράσεις του χώρου μας. Επίσης μπορείτε να διασκεδάσετε με διάφορα παιχνίδια (playstion-τάβλι-επιτραπέζια).

Το SOLD OUT SPORTS-CAFE BAR είναι το πραγματικό στέκι για όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες αφού φυσικά δεν λείπουν και τα διάφορα EVENTS ΚΑΙ PARTY όπως (Καραοκε και RnB) που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις καρδιές όλου του κόσμου...Be There..!!

SOLD OUT!..
Κλείστε θέση τώρα..!!!!

Tοποθεσια: Κουντουριωτου 5 Ν.Κρηνη
Τηλ: 2310 480407
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου